0548 51 25 70

Als bedrijf zijn we nu 4 jaar actief in het oosten van Nederland en in het grensgebied van Duitsland. Veel makelaars hebben ons inmiddels weten te vinden, maar ook particuliere opdrachtgevers en andere bedrijven.


Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, niets meer en ook niets minder...


Als bedrijf proberen we naast onze opdrachtgever(s) te staan om samen tot een goed product te komen, daarbij is het belangrijk om goed te luisteren en te schakelen. Juist in deze tijd is het van belang om alles te bevestigen richting de opdrachtgever.

We plannen snel afspraken in en leveren overeenkomstig de afspraak alles digitaal aan richting de opdrachtgever.


Onze werkzaamheden bestaan uit:


  • Inmeten van woningen en bedrijfspanden
  • Verzorgen van meetrapporten en floorplanner plattegronden
  • Vastgoedpresentaties
  • Verkoopstyling
  • Energielabel voor bedrijven (EPA-U)
  • Visualisaties van ruimtes, van met name oudere woningen (badkamer, keuken)

PLATTEGRONDEN


Voor een groot aantal makelaars verspreid over Nederland maken we floorplanner plattegronden aan de hand van aangeleverde digitale tekeningen. Binnen 2 werkdagen worden deze inclusief bijbehorend fml-bestand verstuurd, de eventuele aanpassingen zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt kiezen voor een standaard plattegrond of een wat meer uitgebreide versie met meubels etc.

PERSOONLIJKE AANDACHT


Dat krijgt bij ons veel aandacht, veel mensen waar we komen hebben een verhaal. Mooi of minder mooi, we proberen altijd te luisteren en mensen eerst op hun gemak te stellen voordat we de werkzaamheden aanvangen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in overleg met de opdrachtgever waarbij duidelijk aangegeven wordt wat ze van ons kunnen en mogen verwachten.

EXTRA AANDACHT


We vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers tevreden zijn, daar gaan we ver in. Zo is het in overleg mogelijk om nieuwe buitenfoto's te laten maken afhankelijk van het jaargetijde. Ook wanneer er tussentijds wat aan de woning veranderd is (schilderwerk, nieuwe vloer etc.) is het mogelijk om een aantal nieuwe binnen- en of buitenfoto's te laten maken.

HEEFT U EEN OPDRACHT? DEZE KUNT U AAN ONS DOORGEVEN DOOR HET FORMULIER IN TE VULLEN, BELLEN MAG NATUURLIJK OOK.

Verplicht veld Uw email adres is niet correct
Verplicht veld Uw email adres is niet correct
Verplicht veld
Uw bericht is verzonden
Uw bericht is niet verzonden